Sims 3/Sims 3 - Showtime

Electronic Arts

PC CD-DVD
€ 56,95
Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, volgende dag in huis

Synopsis

Beschrijving

SIMS 3
En Toen Was Er Sims!
De vrijheid die je als speler in De Sims 3 hebt, zal je inspireren met eindeloze creatieve mogelijkheden en je vermaken met onverwachte verrassende en ondeugende momenten! In De Sims 3 kun je samen met je unieke Sims de open levendige buurt verkennen. Hier kun je vrij rondlopen en allerlei nieuwe locaties bezoeken, het uiterlijk en karakter van je Sims aanpassen en genieten van het snelle en leuke spelverloop. De buurt is erg levendig en constant in beweging. Als er iets gebeurt met een Sim aan de ene kant van de stad, kan dat van invloed zijn op jouw Sims aan de andere kant van de stad! Wie weet wat er allemaal kan gebeuren als jouw Sims op het juiste moment op de juiste plek staan?

- Naadloze open buurt! Door de compleet nieuwe engine kun je met je Sims op ontdekking gaan in een nieuwe levendige open buurt. De buurt is vol interessante Sims en constant in beweging. Ga op verkenning en bezoek compleet nieuwe locaties!
- Sim creëren - Dit nieuwe onderdeel is eenvoudig te bedienen en beter dan ooit. Je kunt werkelijk iedere gelaatstrek tot in het kleinste detail aanpassen. Omdat je het totale uiterlijk volledig aan kunt passen, zul je beter dan ooit levensechte Sims kunnen creëren.
- Unieke karakters - Je kunt uit een groot aantal karaktereigenschappen kiezen en tot wel vijf verschillende karaktereigenschappen met elkaar combineren, om zo een eindeloos aantal unieke individuen te creëren.
- Onbeperkte aanpassingsmogelijkheden - In De Sims 3 kun je werkelijk alles aanpassen, zodat de mogelijkheden om het interieur en de buitenkant van de huizen van je Sims en hun omgeving vorm te geven oneindig zijn.
- Snel en leuk spelverloop - Je Sims hebben wensen op korte en lange termijn, die afhankelijk zijn van het karakter, de vaardigheden en carrièrekeuzen van je Sims. Hiermee zul je voortdurend met leuke uitdagingen, activiteiten en prestaties te maken krijgen. Je bent helemaal vrij om te kiezen of je al dan niet hun levensdoel vervult en hen levenslange blijdschap gunt!

SIMS 3 SHOWTIME
Deel het succesverhaal van je Sims in De Sims 3 Showtime!
Dit is jouw kans om een ster te worden en jouw succesverhaal te vertellen! In De Sims 3 Showtime kunnen spelers hun Sims aansturen om de top te bereiken en de ervaringen van deze tocht delen met hun vrienden. Met behulp van nieuwe en innovatieve sociale onderdelen zoals individuele ingame nieuwsoverzichten en live updates, kan iedereen zijn of haar Sims vrienden op de hoogte houden als nooit tevoren.

- Dromen worden werkelijkheid voor je Sims als Zangers, Acrobaten, Goochelaars, en DJs. Begeleid ze naar de top—of ga af als een gieter terwijl ze optreden voor je vrienden.
- Compleet nieuwe sociale mogelijkheden: chat met vrienden, plaats berichten op hun wall, geef status updates and creeër vriendengroepen.
- Verstuur je Sims naar de game van je vrienden en laat zij hun Sims aan jou game toevoegen!
- Creeër je eigen locatie! Bouw een klassiek concertgebouw, een indrukwekkend stadion of een gezellige club. Jou podium bepaalt de performance van je Sims en hun carriere progressie.
  • Zet op verlanglijstje

Meer informatie

EAN5030946105069UitvoeringPC CD-DVD
VerschijningsdatumLeeftijdsindicatieVanaf 12 jaar
Afmetingen136 x 16 x 190 mm.Gewicht160 gr.

Meer afbeeldingen

Klantenbeoordelingen

    Recent bekeken producten