Battlefield 3

Electronic Arts

• Sony PlayStation 3
Van:€ 19,99
Voor:€ 17,95
5 - 10 Werkdagen

Synopsis

Beschrijving

Samenvatting:
Ga op in het gevecht en laat u gaan met de meest fysieke shooter ooit!

Beschrijving:
Battlefield 3 is vooruitstrevender dan ooit met het krachtige Frostbite 2, de nieuwste versie van de geavanceerde game-engine van DICE. Deze innovatieve technologie vormt het fundament van Battlefield 3 en levert een betere beeldkwaliteit, een grootschalige wereld, enorm veel verwoesting, dynamische audio en ongelooflijk realistisch geanimeerde personages. Terwijl de kogels voorbij suizen en explosies je tegen de grond werpen, voelt het strijdveld levendiger en interactiever aan dan ooit tevoren. In Battlefield 3 kruipen spelers in de huid van de beroemde U.S. Marines. Ze spelen bloedstollende missies op diverse locaties, waaronder Parijs, Teheran en New York.

Frostbite 2 – Battlefield 3 introduceert Frostbite 2, de ongelooflijke technologie die animatie, verwoesting, licht, schaal en audio naar nieuwe hoogten tilt. Met deze krachtige game-engine kunnen spelers op ongeëvenaarde wijze zowel fysiek als emotioneel volledig opgaan in de wereld van Battlefield 3.

Voel de strijd – Voel de impact van kogels en explosies, sleep je gevallen kameraden naar een veilige plek en breng je wapen bijna overal op het terrein in stelling. De geavanceerde animaties, spectaculaire beelden en hels realistische gameplay van Battlefield overdonderen je zintuigen en laten je als geen andere FPS aanvoelen hoe het is om soldaat te zijn.

Ongeëvenaarde strijd tussen voertuigen – De beste online oorlog met voertuigen gaat nu letterlijk door de geluidsbarrière nu de indrukwekkende line-up van land-, lucht- en zeevoertuigen wordt aangevuld met jachtvliegtuigen. Andere terugkerende klassiekers zijn onder andere 64 spelers op de pc en prone.

Stadsgevechten — Vecht op iconische en onverwachte locaties in de VS, het Midden-Oosten en Europa, waaronder claustrofobische straten, het centrum van hoofdsteden en open, voertuigvriendelijke landschappen terwijl je je vechtend een weg baant door de oorlog van morgen.
  • Zet op verlanglijstje

Meer informatie

EAN5030946102907UitvoeringSony PlayStation 3
VerschijningsdatumLeeftijdsindicatieVanaf 18 jaar
Afmetingen170 x 132 x 12 mm.Gewicht102 gr.

Meer afbeeldingen

Onze klanten kochten ook

Klantenbeoordelingen

    Rated 3 out of 5 by 1 reviewer.
    Rated 3 out of 5 by niet mee eens! Ik werk zelf in de hcoera en ja sommige kinderen vinden het fantastisch om rond te rennen en een keel op te zetten, maar ik heb nog nooit mee gemaakt dat de ouders dan niet met het schaamrood op de kaken de kids tot onmiddelijke stilte manen. en om nou elk jong gezin tot een junkfood restaurant te veroordelen dat is pas een slechte opvoeding, kinderen moeten op jonge leeftijd alles leren eten en anders lusten ze straks alleen maar bio-industrie afval.. als het echt onrustige kinderen zijn dan kunnen ouders echt zelf wel besluiten of ze mee uit eten gaan of oppas regelen. Ik had het mijn ouders nooit vergeven als ze me niet mee uit eten namen! 22 februari 2012
    1-1 van 1

    Recent bekeken producten