Beste Van De Lama's S.1

Arie Koomen, Kristel Zweers, Martijn Oosterhuis, Patrick Lodiers, Ruben Nicolai, Tijl Beckand

• DVD
Van:€ 5,99
Voor:€ 5,95
Op werkdagen voor 16:00 uur besteld morgen in huis

Synopsis

Beschrijving

Samenvatting:
Het beste van de lama's bestaat uit 4 delen. Behalve de 3 'Best of' afleveringen, die speciaal voor deze dvd samengesteld werden, bevat de dvd natuurlijk ook bonusmateriaal met nooit eerder vertoonde beelden.

Beschrijving:
DE LAMA'S behoren tot de groep van herkauwers die oorspronkelijk voorkomen in de bergen en vlaktes van Zuid-Amerika. Typisch zijn de gespleten bovenlip, de dikke vacht, lange nek en het ontbreken van hoeven. lama's hebben een eeltlaag (een soort soepel leer) onder hun voeten. Lama-achtigen vormen samen met kamelen en dromedarissen de groep van 'eeltpotigen'. Typisch gedrag van de lama-achtige is het spugen met pensinhoud.

HET BESTE VAN DE LAMA'S bestaat uit 4 delen. Behalve de 3 'Best of' afleveringen, die speciaal voor deze dvd samengesteld werden, bevat de dvd natuurlijk ook bonusmateriaal met nooit eerder vertoonde beelden. In de Lama's is niets zeker en staat niets vast. In deze doldwaze improvisatiecomedy kan alles gebeuren, en dat doet het dus ook. Van klassiekers als Het Bitterbaldansen tot Alleen maar vragen en van De Voorwerpronde tot De Datingshow, met deze dvd haal je het allerbeste van de Lama's in huis!

DE LAMA'S bestaan uit Ruben Nicolai, Arie Koomen, Tijl Beckand, Martijn Oosterhuis en Kristel Zweers. De presentatie is in handen van Patrick Lodiers. DE LAMA'S is gebaseerd op de succesvolle Channel 4-serie "Whose line is it anyway?'
  • Zet op verlanglijstje

Meer informatie

EAN8715972002434TaalNederlands
UitvoeringDVDSpeelduur120
VerschijningsdatumSchermformaat4:3
GeluidsformaatDolby Digital 2.0LeeftijdsindicatieAlle Leeftijden
Afmetingen190 x 136 x 15 mm.Gewicht100 gr.
Regio  

Meer afbeeldingen

Extra's

  • PAL/ALL REGIONS -INCL. 20 MIN. BONUSMATERIAAL-

Onze klanten kochten ook

Klantenbeoordelingen

    Rated 5 out of 5 by 1 reviewer.
    Rated 5 out of 5 by Must-have ! Een "must-have" voor een echte lama-fan. Een leuke kennismaking voor mensen die de lama's nog niet kennen. Zijn prijs dubbel en dik waard! 3 mei 2012
    1-1 van 1

    Recent bekeken producten