Het Boek Job

Biografieën • Paperback
€ 19,95
Op werkdagen voor 21:30 uur besteld morgen in huis

Synopsis

Beschrijving

Samenvatting:
Het verhaal van de vader van Job Lips, die op 18-jarige leeftijd ging zwemmen in zee en nooit meer teruggezien werd.

Beschrijving:
Op 17 oktober 2011 raakt Job Lips, achttien jaar oud, vermist in Spanje, nadat hij met vrienden is gaan zwemmen in de zee bij San Sebastian. Ondanks de inzet van de hulpdiensten wordt zijn lichaam niet gevonden.
Twee weken na de vermissing van Job begint zijn vader Roek Lips met het beschrijven van zijn zoektocht, om te leren omgaan met het diepe verdriet en de leegte, en om greep te krijgen op de noodlottige gebeurtenis en de betekenis hiervan voor zijn leven.
Tijdens het schrijven raakt hij steeds meer in gesprek met zijn eigen vader Jan, die, ondanks de weinige woorden die hij nog heeft vanwege een vorm van dementie, nooit heeft kunnen praten over de plotselinge dood van diens eigen vader, Klaas Lips.
Het boek Job is een liefdevol verslag van het zoeken naar woorden in een situatie waarvan veel mensen zeggen dat er geen woorden voor zijn. Ondanks de verschrikkelijke gebeurtenis slaagt Roek Lips erin om het leven weer op te pakken en dichter bij zijn eigen kern te komen - en bij hen die hij werkelijk liefheeft.

Roek Lips is netmanager voor Nederland 3 bij de Nederlandse Publieke Omroep.
  • Zet op verlanglijstje

Meer informatie

Auteur(s)UitgeverijPrometheus
ISBN9789044622621TaalNederlands
UitvoeringPaperbackAantal pagina's224
VerschijningsdatumAfmetingen213 x 136 x 26 mm.
Gewicht390 gr.  

Meer afbeeldingen

Onze klanten kochten ook

Klantenbeoordelingen

    Recent bekeken producten