Veel Gestelde Vragen: Verzending

Wat zijn de verzendkosten?

Onze verzendkosten zijn € 1,99 voor een bestelling tot € 20,-. Wij rekenen géén verzendkosten bij een bestelling vanaf € 20,-, mits we je alle artikelen in een bestelling gelijktijdig mogen versturen.

Wie bezorgt mijn bestelling?

De bestelling wordt bezorgd, afhankelijk van (onder meer) de woonplaats en de grootte van de bestelling, door PostNL of Selektvracht. Op de dag dat wij het pakket aanleveren bij PostNL of Selektvracht, sturen we je een e-mail dat de bestelling vandaag verzonden is en door wie het pakket bezorgd wordt (indien bekend met een track & trace code). Je ontvangt de bestelling dan de volgende dag. Cosmox is niet verantwoordelijk voor eventuele vertraging die optreedt bij de bezorging door de bezorgdienst.

Wanneer wordt mijn bestelling bezorgd?

Wanneer wordt mijn bestelling bezorgd? Bij alle artikelen op onze website staan indicatieve levertijden aangegeven. Voor onze populairste artikelen geldt dat wanneer je deze op werkdagen voor 21:30 uur bestelt, je ze morgen in huis hebt. In het geval dat je meerdere artikelen bij ons bestelt streven wij ernaar om alle artikelen in één keer bij je te laten bezorgen. De levertijd van de gehele bestelling wordt in dat geval gelijk aan die van het artikel met de langste levertijd. Op zondag, maandag en nationale feestdagen worden er geen pakketjes bezorgd.

Is het mogelijk mijn bestelling in het buitenland te laten bezorgen?

Nee, dat is niet mogelijk, Cosmox bezorgt alleen op adressen in Nederland.