Veel Gestelde Vragen: Retourneren

 1. Herroepingstermijn

  Ontevreden over je bestelling? Je mag je bestelling binnen 14 dagen na ontvangst kostenloos retour sturen via onderstaand antwoordnummer, dit is de herroepingstermijn. Gedurende deze termijn mag je datgene met het product doen wat redelijkerwijs nodig is om het product te beoordelen. Het is toegestaan het product uit te proberen zoals je dat ook in een fysieke winkel zou doen. Daarbij mag je het product uit de verpakking halen, tenzij de verpakking een verzegeling bevat.

  Zorg ervoor dat het product in een deugdelijke verpakking wordt teruggestuurd, samen met de aflevernota. Noteer ook de reden van retour, zodat wij weten waarom je het pakket terugstuurt.

  Je kunt eventueel ook een ingevuld herroepingsformulier meesturen, maar dit is niet verplicht.

 1. Hoe lang duurt het voordat een retour is verwerkt?

  Het verwerken van een retourzending duurt circa 5 werkdagen.
 1. Beschadigingen

  Mocht het gebeuren dat je per abuis een verkeerd of beschadigd artikel ontvangt, neem dan contact op met onze klantenservice.
 1. Krijg ik automatisch mijn geld terug als ik mijn artikel retourneer?

  Zodra wij het pakket hebben ontvangen op ons retouradres, wordt het vooruitbetaalde bedrag teruggestort binnen 14 werkdagen. Indien de volledige order retour gestuurd wordt, vergoeden we ook de eventuele verzendkosten. Wij betalen je terug met hetzelfde betaalmiddel waarmee je betaald hebt. Heb je nog niet betaald? Dan vervalt het bedrag van je factuur.
 1. Mocht je je ontvangen bestelling willen retourneren dan kun je deze opsturen naar:

  cosmox.nl
  Antwoordnummer 6030
  3990 VB Houten