Veel Gestelde Vragen: Retourneren

Herroepingstermijn

Ontevreden over je bestelling? Je mag je bestelling binnen 14 dagen na ontvangst kostenloos retour sturen via onderstaand antwoordnummer, dit is de herroepingstermijn. Gedurende deze termijn mag je datgene met het product doen wat redelijkerwijs nodig is om het product te beoordelen. Het is toegestaan het product uit te proberen zoals je dat ook in een fysieke winkel zou doen. Daarbij mag je het product uit de verpakking halen, tenzij de verpakking een verzegeling bevat. Software, films of muziek waarvan de verzegeling verbroken is en e-books zijn uitgesloten van het herroepingsrecht.

Zorg ervoor dat het product in een deugdelijke verpakking wordt teruggestuurd, samen met de aflevernota. We vinden het fijn als je de reden van de retour vermeld, zodat wij weten waarom je het pakket terugstuurt.

Je kunt eventueel ook een ingevuld herroepingsformulier meesturen, maar dit is niet verplicht.

Hoe lang duurt het voordat een retour is verwerkt?

Het verwerken van een retourzending duurt circa 5 werkdagen.

Beschadigingen

Mocht het gebeuren dat je per abuis een verkeerd of beschadigd artikel ontvangt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Krijg ik automatisch mijn geld terug als ik mijn artikel retourneer?

Zo snel mogelijk en uiterlijk 14 dagen nadat je hebt aangegeven van je koop te willen afzien, betalen we je terug, tenzij je het artikel nog niet retour hebt gestuurd. Hebben we je artikel eerder ontvangen? Dan betalen we je eerder terug. Indien de volledige order retour gestuurd wordt, vergoeden we ook de eventuele verzendkosten. Wij kunnen kosten in rekening brengen of verrekenen indien u het product zelf beschadigd hebt. Wij betalen je terug met hetzelfde betaalmiddel waarmee je betaald hebt. Heb je nog niet betaald? Dan vervalt het bedrag van je factuur.

Mocht je je ontvangen bestelling willen retourneren dan kun je deze opsturen naar:

cosmox.nl
Antwoordnummer 6030
3990 VB Houten