Over Cosmox

Cosmox gaat verhuizen

Cosmox is verliefd en weet het zeker: het nieuwe eciis de ware. We lezen, kijken en genieten al een tijdje samen. En nu zijn we toe aan de volgende stap: vanaf 1 juli wonen we officieel onder één dak, dat van het nieuwe eci! Kijk hier voor alle informatie over de verhuizing.

Over Cosmox

Cosmox is in 2006 als webshop begonnen om lezers, filmkijkers, muziekliefhebbers en gamers te verrassen met een enorm assortiment van meer dan 550.000 boeken, films, cd’s, games en meer. En onze klanten verrassen, doen we nog steeds met veel plezier. In 2013 hebben we de publieksprijs beste webwinkel in de categorie boeken, films, games en muziek gewonnen bij de Thuiswinkelawards en daar zijn we bijzonder trots op!

Cosmox is eigendom van Novamedia en is gevestigd in Houten. Kijk hier voor onze contactgegevens.

Lees. Kijk. Geniet.

Wij weten als geen ander hoe fijn en belangrijk het is om tijd te maken voor jezelf. Laat de boel eens de boel en verlies je in dat spannende verhaal. Zet je telefoon uit, nestel je op de bank met een lekker kopje thee en vergeet alles om je heen bij die mooie film. En ontspan. Geniet. Het leven is al druk genoeg…

Waarom Cosmox? Daarom...

Snelle levering

Voor het merendeel van ons assortiment geldt dat wanneer je deze op werkdagen voor 22.30 uur bestelt, je ze morgen in huis hebt

Gratis verzending vanaf € 20,-

Wij rekenen géén verzendkosten bij een bestelling vanaf € 20,- in één order. Voor bestellingen tot € 20,- betaal je € 1,99 verzendkosten.

Veilig betalen

Bij Cosmox kun je (afhankelijk van de bestelling en de gekozen afleveropties) op verschillende manieren veilig betalen. Kies bijvoorbeeld voor Ideal, Credit Card of eenmalige machtiging.

Gratis retourneren

Als je niet tevreden bent over (een deel van) je bestelling, mag je je bestelling binnen 14 dagen na ontvangst kosteloos retour sturen

Enorm assortiment

Bij Cosmox kun je terecht voor alle leverbare Nederlandstalige boeken en e-books. Daarnaast bieden we een zeer uitgebreid assortiment Engelstalige boeken en e-books aan; je hoeft dus nooit op een vertaling te wachten als je dat niet wilt. Cosmox biedt je niet alleen een breed assortiment in entertainment aan, maar je kunt bij ons ook de diepte in door eindeloos te verfijnen in genres. We hebben veel… Het klinkt heel vanzelfsprekend en dát is het ook… bij Cosmox.

Goed gevoel garantie

Service staat voorop! Cosmox heeft een zeer ervaren klantenservice en een objectief webcare-team die er samen voor zorgen dat jij een prettige klantervaring hebt. Dat vinden we belangrijk! Elke vraag, opmerking of klacht wordt snel behandeld en we zoeken altijd naar een oplossing. Wij willen dat je tevreden over ons bent en met enthousiasme kunt spreken over het assortiment, onze communicatie, de verzending en onze service.